• Snelle levering
  • Altijd de beste service
  • Niet goed, geld terug
Mijn winkelwagen
0 items | € 0,00
Welkom bij de webwinkel van Hengelsport Veendam.

Mijn naam is John Op`t Holt. Ik woon en ben opgegroeid in Veendam, het dorp dat omringd is met grote viswaters. Vanaf mijn twaalfde levensjaar ben ik besmet met het hengelsportvirus. Ik heb vele jaren wedstrijden gevist en ben daaropvolgend in een gesponsord wedstrijdteam gekomen. Met dit team hebben wij vele goede individuele en korps resultaten behaald.
Na een behoorlijk aantal jaren in dienst te zijn geweest als werknemer, kwam er een nieuwe uitdaging op mijn pad, namelijk de mogelijkheid een eigen hengelsportzaak te starten. In januari 2011 begonnen de voorbereidingen, en we hebben op 24 maart de hengelsportzaak "Hengelsport Veendam" kunnen openen aan de J. Kazemierstraat 1 in Veendam. In 2014 kwam opnieuw de mogelijkheid om een hengelsportzaak te openen in Winschoten. Nadat de vorige eigenaar ermee gestopt is, hebben wij de hengelsport fanaten toch weer hun oude vertrouwde plekje terug kunnen geven, en hebben we op 15 maart de hengelsportzaak "Hengelsport Winschoten" kunnen openen aan de Prunuslaan 3 te Winschoten.
Ook zijn wij online te vinden met onze webwinkel. Als u hengelsport artikelen thuis wilt laten bezorgen, kunt u dezelfde service verwachten als de klanten bij ons in de winkel; een snelle levering, altijd de beste service en niet goed, geld terug.
Als u een keer in de buurt bent, kom even kijken in onze winkel, de verse koffie staat altijd klaar.

John op`t Holt